Terapi ved Lajla Boe Frost

Et Trygt Tillidsrum - Terapi ved Lajla Boe Frost

Familie samtaler

Det er naturligt at have udfordringer i familien, men derfor kan der godt opstå en situation, hvor der kan blive brug for at få hjælp til at komme igennem en måske problematisk opstået begivenhed.

Terapien bliver tilrettelagt efter jeres behov til hjælp for at få sat ord på de vigtige ting, der lige nu foregår i jeres familie. Til tider kan vi mennesker komme til at køre fast i et spor og kan have brug for hjælp til enten at skifte spor eller få nuanceret det spor vi kører i. Det samme gælder for en familie, som hele tiden vokser, børnene vokser, forældrene bliver ældre, sygdom kan opstå etc. Det kan gøre en forskel at tale med en neutral person i et fortroligt rum.

Ved medinddragelse af mindre børn i samtalen bliver denne tilrettelagt i en mere legende tilgang, hvor der tages udgangspunkt i barnets legende univers.

Hvis du/I har nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig telefonisk eller pr. mail til en uforpligtende snak. Der er ligeledes mulighed for at samtalen foregår i eget hjem. Hvis du/I er engelsksproget, er dette ingen hindring.