Terapi ved Lajla Boe Frost

Et Trygt Tillidsrum - Terapi ved Lajla Boe Frost

Individuel terapi

Kan du mærke, at der er noget der ikke er, som det skal være og har svært ved at sætte fingeren på det? Måske du allerede ved, hvad der er på spil, men oplever ikke dig set, hørt eller forstået i dit netværk eller
mangler lysten til at dele det der. Så kan det være en hjælp at få individuel terapi.

Jeg kan tilbyde dig et trygt rum, hvor der er plads og tid til dig og det du kommer med. Gennem samtaleterapi kan jeg hjælpe dig med at få sat fokus på, hvad der er vigtigst for dig at arbejde med for at kunne leve det liv, du ønsker. Jeg henter inspiration fra flere grene indenfor terapi, da hvert menneske er unikt og jeg ikke tror på, at én metode kan dække denne forskellighed. Det vigtigste er at tage udgangspunkt i, hvad du har brug for og hvad der fungerer bedst for dig i samtalen.

Første samtale vil mit fokus være på at skabe roen til, at du lander trygt og kan mærke efter i kroppen, om jeg er den rette terapeut for dig.

Hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig telefonisk eller pr. mail til en uforpligtende snak. Der er ligeledes mulighed for samtaleterapi via Skype eller i eget hjem. Hvis du er engelsksproget, er dette ingen hindring.