Terapi ved Lajla Boe Frost

Et Trygt Tillidsrum - Terapi ved Lajla Boe Frost

Pårørende samtaler

Går du igennem en svær tid lige nu, fordi din far, mor, søskende, dit barn eller anden nært stående relation er blevet pludselig syg? Eller måske har det stået på i længere tid, hvor du har været vidne til at en du holder af, lever i svære livsomstændigheder.

At være pårørende er et livsvilkår, der har store konsekvenser for den pårørendes eget liv. Det er vigtigt at være opmærksom på sig selv og vide hvordan man passer på sig selv, når man ønsker at hjælpe en pårørende, der har det svært. Mange forskellige følelser, tanker, vanskeligheder og dilemmaer kan være nødvendige at tale om og bearbejde. Følelser som utilstrækkelighed, vrede, magtesløshed, skyldfølelse, usikkerhed og sorg er ofte forbundet med at være pårørende. Jeg har syv års erfaring med pårørendesamtaler til voksne, unge, børn.

Hvis du/I har nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig telefonisk eller pr. mail til en uforpligtende snak. Der er ligeledes mulighed for at samtalen foregår via Skype eller i eget hjem. Hvis du/I er engelsksproget, er dette ingen hindring.