Terapi ved Lajla Boe Frost

Et Trygt Tillidsrum - Terapi ved Lajla Boe Frost

Parterapi

Hvad skal der til for at få et parforhold til at fungere? God anerkendende kommunikation vil de fleste sige, aktiv lytning og at have fælles projekter, sidst men ikke mindst et godt sexliv. Gode parforhold eksisterer derude, uden at opfylde alle de ovennævnte krav og jeg er optaget af, hvad det er, som skaber den gode relation mellem par i forholdets forskellige livsfaser.

Hvis I kæmper med udfordringer i parforholdet og ikke kan se jer ud af disse eller I synes at jeres forhold kan have brug for et serviceeftersyn, kan jeg tilbyde jer parterapi. Jeg tror ikke på, at der findes en fiks løsning på tingene, men jeg tror på, at ved at være nysgerrig på, hvor I befinder jer og skabe et trygt rum, hvor I kan få plads til at tale om det, der ligger jer på sinde, kan frimodigheden være med til at skabe bevægelse i jeres forhold. Ord er med til at skabe liv og ved, at I opdager nye ting om jer selv og hinanden, kan I sammen forme jeres forhold i den retning I ønsker.

Hvis du/I har nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig telefonisk eller pr. mail til en uforpligtende snak. Der er ligeledes mulighed for at samtalen foregår i eget hjem. Hvis du/I er engelsksproget, er dette ingen hindring.